.

Bedrijven en organisaties huren Outlandos Interim Finance in voor tijdelijke ondersteuning of versterking op het gebied van (senior) management van financiƫle afdelingen.
Dit kan zijn bij het tijdelijk waarnemen van de functie van financieel directeur of financieel manager ter overbrugging bij een vacature. Vaak wordt deze periode ook gebruikt om processen op orde te krijgen, ter ondersteuning van de budget cyclus of het wegwerken van achterstanden voordat de vacature permanent wordt ingevuld.

Ook kan Outlandos Interim Finance ingehuurd worden voor het tijdelijk versterken van een organisatie die een ingrijpend veranderingsproces in gaat zoals het verplaatsen of samenvoegen van administraties of het implementeren van een ERP systeem. Meestal gebeurt dit overigens projectmatig, zie ook Projecten.
Ervaring en drive zorgen ervoor dat deze interim periode bij bedrijven en organisaties toegevoegde waarde en blijvend resultaat opleveren.

Kijk op de pagina Portfolio voor een overzicht van de uitgevoerde opdrachten, op verzoek kan Outlandos Interim Finance u ook een curriculum vitae toezenden per e-mail.

.
.
.