.

Bedrijven en organisaties huren Outlandos Interim Finance in voor functies als projectmanager of financieel lead consultant op het gebied van ERP implementaties en het uitvoeren van ingrijpende veranderingsprocessen zoals het opzetten van een shared service center.

Outlandos Interim Finance kan bijvoorbeeld ook ingehuurd worden voor het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek voor het opzetten van een shared service center of voor het integreren van de financiƫle afdeling na een overname van een bedrijf.

Kennis en kunde m.b.t. ERP systemen is vooral gericht op het ERP systeem van IFS. Bedrijven en organisaties of IFS zelf huren Outlandos Interim Finance bijvoorbeeld in voor het geven van trainingen van de financiĆ«le modules van IFS of voor het ondersteunen van de mapping, implementatie of uitrol van IFS binnen een organisatie (internationaal). Voor meer informatie over IFS ga naar de pagina links.

Kijk op de pagina Portfolio voor een overzicht van de uitgevoerde projecten, op verzoek kan Outlandos Interim Finance u ook een c.v. toezenden per e-mail.

.
.
.